Avatar

#ReporterLaVot

Hai să facem un reportaj colectiv la alegeri! → #ReporterLaVot

E greu să scrii despre ziua alegerilor fără să cazi în clișee. Ne-am gândit ca duminică să facem un experiment jurnalistic — un reportaj la care poate participa oricine vede ceva interesant sau dubios legat de votare, de la scene amuzante până la fraudă electorală.

Îi invităm mai ales pe cei care s-au înscris ca observatori, dar și simpli alegători sau oameni care nu vor să voteze. Nimeni nu scapă de febra alegerilor.

Poți să scrii statusuri, să pui poze sau filme pe Facebook — totul cu hashtag-ul #ReporterLaVot, ca să te găsim în marea de informații. Noi o să le urmărim pe toate în timp real, dăm share la ce ne sare în ochi și apoi compunem reportajul din cele mai interesante faze. Nu uita să setezi postarea pe Public.

O să fim și noi pe teren – avem reporteri prin toată țara și prin străinătățuri. Duminică ai ocazia să scrii cot la cot cu ei. Așa contribuim cu toții la alegeri mai corecte sau, cel puțin, mai interesante.

Deci postează pe Facebook cu hashtag-ul #ReporterLaVot sau, dacă nu vrei în văzul lumii, trimite pe mail la hortensia@casajurnalistului.ro


Dă vorba mai departe! →

Type to Search

See all results