Tămbălău cu Mărțișoare și Jurnaliști

Sâmbătă // 28 Feb // 21.00 // Viitorului 154

Acum trei ani ne-am apucat să facem mărțișoare pentru că nu aveam bani de mâncare. Plecasem cu draci din “presa vândută” și ne-am trezit într-un apartament abandonat, reinventând jurnalismul în jurul unui reșou care fura curent. 

Ca o exorcizare, am scris pe bucăți de carton toate mârșăviile din presă – șoc, senzațional, spioni, nimic. Ne-am pus taraba la Muzeul Țăranului și… am vândut totul! Tot șocul și groaza, toată dragostea pervertită, chiar și pe Elena Ceaușescu împușcată. Ne-au scos din foame, aveam bani de două chirii și de senvișuri și dulciuri și cola.

100 de reportaje mai târziu, avem o comunitate faină de prieteni și susținători care se îngrijesc de nevoile astea lumești. Așa că anul ăsta facem iar mărțișoare, dar nu le mai vindem la târg, ci le facem cadou celor care sunt alături de noi. Cu alte cuvinte… PARTY!


Sâmbătă, orele 21.00
Viitorului 154
RSVP pe FB


Dress code: toți cei care vin la petrecere trebuie să ia un mărțișor și să îl poarte-n piept. Puteți să luați și la pachet, dar cu măsură, să ajungă la toată lumea. Dacă vreți modele anume veniți mai devreme, că pe la miezul nopții se lasă cu haos.

PS:
Intrarea și mărțișoarele gratis.
O să avem pe bar o cutie pentru donații, dacă n-ați apucat să contribuiți până acum.
Sau apăsați direct aici:


Uite cum a fost în primul an: [povestit de Vlad] [povestit de Mako].

Și poze de la toate mărțișorelile:

Dă vorba mai departe! →

Type to Search

See all results